top of page

Getuigenissen

Lees hier wat andere klanten ervan vonden en laat je inspireren...

  Nieuwe getuigenis  

Angsten & stress in het buitenland

Tom (fictieve naam) - 21 jaar

valies.JPG

Tom ervaarde angsten en stress als hij op vakantie ging in het buitenland. De stress was zodanig dat hij 5 kg afviel ondanks een normale lichaamsbouw.

Na afloop van het hele Valyu proces (+/- 21 dagen) stelde ik aan Tom een aantal vragen:

Vraag: Je gaf in het begin van het proces aan dat dit probleem op een schaal van 1 tot 10 een invloed had op je leven van 6 op 10. Hoeveel beïnvloedt de stress op vakantie in het buitenland je leven nu nog?

Antwoord Tom: 2 op 10

Vraag: Vanwaar die 2 op 10 nog? 

Antwoord Tom: Omdat mijn probleem zich vooral situeert in het buitenland, ik moet wachten tot zo'n situatie zich weer voordoet dan ben ik angstig om te zeggen of het helemaal voorbij is. Maar volgende week gaan we naar de Kerstmarkt in Duitsland en dan zal het wel 0 op 10 worden.​

Vraag: Aan wat merk je dat er wel al vooruitgang is (van 6 naar 2)?  

Antwoord Tom:​ Als we praten over vakantieplannen, dan ben ik niet angstig meer, ik heb weer zin om dingen te doen en om op vakantie te gaan. Het schrikt me niet meer af, ik verzin geen doemscenario's meer.  En als ik ergens kom hier in België waar ik het niet ken, dan zoek ik niet meer naar de nooduitgangen en ik scan niet meer naar gevaar. Ik ben veel rustiger en val gemakkelijker in slaap, want ik zit niet meer aan vanalles te denken. Ik geloof nu echt dat mensen goed zijn.

Vraag: Zou je aanraden aan iemand om bij Valyu een sessie te doen?  

Antwoord Tom: Toch wel, het heeft mij geholpen en bij mijn vriendin Britt (die ook een sessie deed) is haar vooruitgang nog beter merkbaar, want bij haar speelt haar probleem hier  in België en ik merk daar dat het ook al verbeterd is, zij is 14 dagen ver in haar proces.​​

freedom.JPG

Vraag:  Had je al andere vormen van therapie gedaan?

Antwoord Tom:  Ja, ben bij een psycholoog geweest, maar de conclusie was dat er geen probleem was, wat ik ook wel wist, maar ik geloofde het nog niet en was dus niet geholpen. En nu door de oorzaak te hebben gevonden en in te zien dat alles in orde is en dat de mensen goed zijn, geloof ik nu echt dat er geen problemen zijn.

Vraag: Wat zou je willen meegeven aan iemand die je getuigenis leest?

Antwoord Tom: Dat als ze een probleem hebben die hen tegenhoudt om dingen te doen in het leven, dat het aan te raden is om een sessie te doen, dat het bevrijdend is als alles terug goed gaat.

Vraag: Wat is 1 woord dat bij jou opkomt als je aan je proces denkt hier bij Valyu?

Antwoord Tom: Herhaling, want door steeds naar de opname te luisteren en te horen dat mensen goed zijn en te vertrouwen zijn en dat er geen problemen zijn, geloof ik dat nu ook echt.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

La thérapie avec Valérie m’a permis d’améliorer rapidement la relation à mon corps, à la nourriture, l’alcool et aux autres.
Je me rapproche chaque jour de qui je veux être. 20 minutes par jour : vous le valez bien!
💖
Door de therapie met Valerie kon ik mijn relatie met mijn lichaam, eten, alcohol en anderen snel verbeteren.
Ik kom elke dag dichter bij wie ik wil zijn. 20 minuten per dag: je bent het waard! 

Pink Sugar
geslaagd.JPG
Depuis mon entrée à l’université je rencontre des problèmes pour répondre correctement à mes examens QCM et surtout QRM (questionnaire à réponses multiples). Cela était principalement dû à un manque de confiance en moi malgré une étude complète.
Après une seule séance avec Valérie certains éléments, remontant à très loin, et qui m’influençaient encore, ont été mis en évidence et ont pu être résolu.
L’enregistrement est un bon rappel quotidien même s’il demande un peu d’autodiscipline.

Suite à cette séance j’ai passé tous mes examens avec succès!
Encore mille mercis.

22ans - mai 2022

Stress
Ik had enorm veel last van stress waardoor ik vaak ruzie zocht met de mensen in mijn directe omgeving. Ook ging de stress gepaard met vreselijke migraines.
Dankzij de sessies met Valérie voel ik me nu in mijn kracht, ik mijn hoofd heb ik nu het beeld van magische tentakels die ervoor zorgen dat ik de hulp vind die ik nodig heb, dat ik  klanten aantrek naar mijn zaak, dat rust op tijd naar mij wordt gebracht enz.
Ik beeld me in dat ik op straat loop en mijn magische tentakels zorgen ervoor dat het universum als vanzelf alles naar mij brengt dat ik nodig heb zodanig dat mijn hoofd vrij en licht is, want ik mag loslaten.

Uitstel gedrag dat was ik!

Of beter gezegd dat was wat ik mijn mama al heel mijn leven hoorde zeggen. Tijdens de sessie hoorde ik exact hoe ze het zei : "Je bent net zoals ik, je stelt alles uit". 

En daar ben ik nu van bevrijd, ik ben helemaal niet zo, het was iets dat ik aangeleerd had en van die overtuiging ben ik nu bevrijd! In de plaats geloof ik nu dat ik talent en focus heb en dat ik slaag in alles waar ik mijn aandacht op richt. Ik heb ook leren herkennen dat als ik uitstelgedrag af en toe nog doe dat dit wil zeggen dat er een bezorgdheid zit. Ik bedank mijn uitstelgedrag dan en samen kijken we naar bv de angst die eronder zit en lossen we dat samen op. Ik voel me bevrijd!

ik hou van mij.JPG
Ik kon mijn ex maar niet uit mijn hoofd zetten, ik idialiseerde hem en geraakte niet vooruit met mijn leven. Hij was de man van mijn leven, maar ik niet de vrouw van de zijn. Loslaten lukte me niet.
Nu wel! Wat bleek? Ik zag mijn eigen niet graag en had hem nodig om me waard te voelen. Na één sessie voel ik me al stukken beter, het lag aan overtuigingen die ik tijdens mijn kindertijd gecreëerd had. Ik heb nu nieuwe overtuigingen 😎
Ik heb nog 2 sessies gepland en we gaan volop aan mijn zelfliefde werken, ik heb het volste vertrouwen dat het helemaal goed komt, ik voel het. Ook als ik naar Valérie kijk, zij heeft in mijn schoenen gestaan en nu is ze blij haar eigen te zijn en zou ze met niemand willen wisselen. 

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Al van jongs af aan kampte ik met vermoeidheid en slaapproblemen. Hiervoor heb ik verschillende onderzoeken ondergaan, allemaal zonder resultaat. Uiteindelijk legde ik me er bij neer dat dit iets ‘genetisch’ was. Zo dacht ik dat ik dit mijn hele leven zou moeten meedragen omdat er ‘toch niets aan te doen was’. Dit bleek uiteindelijk niet te kloppen.

Na de eerste sessie voelde ik meteen al een verlichting en een verhelderend gevoel.

Ik heb op mijn eigen tempo de geluidsopname zijn werk laten doen en kan vandaag met een opgelucht hart zeggen dat dit probleem mijn leven niet meer beheerst!

Valerie, ik wil je hierbij oprecht bedanken. Niet enkel om zo een goede coach te zijn, maar ook om mij deze optie van therapie aan te reiken!

Noa - 22j - oktober 2021

Bevrijden-van-IC-2.jpg

Story of Meggy

50 years

Purple Pink Orange Net Neutral Business Seminar Instagram Post.png

Imagine you go down your normal rabbit hole of negative thoughts. Mine goes like – „OK, how many times do you have to try until you learn, that it just doesn’t work. You’re just too old and too weak and too broken to lose some weight. Why don’t you just give it up. It will never work…“. So, you go down this road, like you do ever so often, but then you realize the feeling of despair and hopelessness, that usually is there does not kick in.

DSC_3684.jpg

So, you pause and see that it is possible to think differently, to think in a way, which may actually be useful and not destructive for you. It was so liberating!This was definitely the result of me working with Valerie, even though the session was not on negative thoughts but on of my headache, The online session I had with Valerie only 10 days ago, wasn’t my first interaction with regression and reprogramming. But Valerie, really took me from where I was,

_Valyu profil insta (Logo) (180 × 180 px) (1).png

tuned into my issues, asked the right questions and said the right words, so that I could address my limiting believes and trauma at a new level. I am still listening to the recording she sent me, and it gets better by the day. And the last three days I am off my daily painkiller! I truly believe by the end of the process I will have cleared the issue for good. And I will definitely approach Valerie for help to guide me through further steps to identify the root of other issues and clear them.

Ik ben Lies, 21 jaar. Onzekerheid overheerste mijn leven op verschillende vlakken. Vooral professioneel vlak werd ik heel onzeker van kleine elementen in het leven waar men zich eigenlijk niet druk om hoeft te maken. Deze onzekerheid belemmerde me vaak in het dagelijks functioneren. Ik voelde me vaak 'slecht' over de kleinste dingen. Ik had het gevoel om op een meer negatievere manier in het leven te staan door over alles dubbel na te denken en onzeker over te worden. 

Lees verder...

yes i can.JPG
DSC_3552.jpg

Lees verder...

Ik zat vast in een tweede depressie in 5j, ik was thuis sinds meer dan 1 jaar en wist niet meer wat te doen om hieruit te geraken. Ik voelde niet meer, ik was onverschillig geworden, dat het nu iets leuks was of een karwei, alles was hetzelfde voor mij.  
Vergeetachtig, concentratieproblemen, prikkelbaar, ... alles wat ik eigenlijk vroeger niet was, was ik nu wel. 
Ik heb 3 sessies gedaan bij Valérie in een tijdspanne van 1,5 maand en na de tweede sessie begon er iets te bewegen.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Alexa - part 1

To me, the most precious part in the recording is that I can do whatever I want, not like anyone tells me what to do. It helps me to overcome the issue to be a people pleaser and ignore myself.
During the session, Valérie skillfully walked me into the coming up with an idea of an image of taking off old clothing and leaving it behind in my past (old ragged heavy winter clothes represent the idea of casting the extra weight),
whataver.JPG

Alexa - part 2

I’m not feeling guilty anymore for separating me from the part that is holding me back to show myself and become 'the better me'. And last but not least, I have started to release a little weight again after I stuck in a plateau period. That makes me feel so excited and happy as this is an evidence to me that I am on the right track with Valérie.

Alexa - part 3

Her kindness, professionalism and the great approach to dealing with issues by going in depth and finding a core of the long term problem are making the meetings with her and the working process really enjoyable. Not to mention she is empathetic, non-judgmental and a great listener. These personal and professional traits of hers created a relaxing atmosphere in the session and built a relationship of trust which is an essential part of the work. Thank you very much Valérie
Golden Love Balloon
“Valérie heeft me laten inzien dat ik het waard ben en heeft me geholpen te begrijpen vanwaar mijn pijn kwam. Nu, een paar maand later leef ik met minder zorgen en kan ik opnieuw genieten van de kleine dingen in het leven. Bedankt Valérie om me te begeleiden in mezelf graag te zien en te begrijpen!”

Hannah - 18j - december 2021

RELATIES

Moeilijke moeder/dochter relatie

Mijn initieel "probleem" waren de  vele ruzies met mijn dochter.  Uiteindelijk bleek dat ik mijn lieve dochter als een last zag. Ik had het gevoel dat ik al haar problemen moest oplossen. Sinds klein had ze moeilijkheden op school en zorgde ik voor haar. Ik wist dat dit gevoel te maken had met dat patroon dat er tussen ons ontstaan was, maar ik geraakte niet van dat gevoel af. Ik heb dit stuk tijdens de sessie kunnen loslaten, maar wat een openbaring  dat ik de zorg voor mijn dochter ook als excuus gebruikte om niet teveel naar buiten te "kunnen" komen, want blijkbaar had ik de overtuiging "ik kan niet connecteren" en "ik ben het niet waard" en thuis was ik veilig. Niet verwonderlijk dat ik niet veel vrienden had! Specifiek daarop heb ik daarna nog een nieuwe sessie gedaan en sindsdien heb ik meer durf gekregen om nieuwe mensen te leren kennen en met succes, mijn vriendenkring heb ik verder uitgebreid 🙂  
En niet te vergeten dat mijn relatie met mijn dochter nu echt goed en gezond is.

Onveilig voelen in relaties

Ik had altijd de neiging om al mijn relaties na een tweetal jaar te beëindigen, ik kreeg telkens een gevoel van onveiligheid. Ondertussen had ik al door dat er iets niet klopte, ik merkte wel dat ik problemen begon te zoeken en dat zaken die me tot dan niet stoorden ineens een probleem werden zolang ik maar een excuus had om weg te gaan. Het was sterker dan mijn eigen, iets in mij zei dat ik moest vluchten.  En nu ik een geweldige man had leren kennen en ik merkte dat ik weer begon te vitten op onbenulligheden, besliste ik om in te grijpen. Maar hoe, psychologen had ik al geprobeerd en het had niet gewerkt. Gelukkig kruiste Valyu mijn pad en daar ben ik heel blij om! Wat we in de sessie ontdekten, hou ik liever privé, ik had alleszins geen idee dat het mijn leven zo bepaalde.. 

Mening durven geven in  de relatie

Een steeds terugkerende patroon in mijn relaties was dat ik niet opkwam voor mijn noden, ik zweeg, ik gehoorzaamde. Tot op een bepaald moment dat voor mij de emmer vol was en dan stopte ik de relatie, want ik was iemand geworden in de relatie die ik niet was. Groot was altijd de verwondering van mijn partners, want ineens zagen ze precies een ander, ze vroegen altijd waarom ik veranderd was. Het "probleem" waarmee ik naar Valyu ging, was "waarom wacht ik zo lang in een relatie voor ik mijn mening   durf geven".  Het enige dat ik nog wil zeggen, is dat het brave meisje niet meer is, ik kom nu op voor mijn noden!
Valérie heeft me laten inzien dat ik drank en eigenlijk ook eten gelijk stelde aan troost, liefde en het ook als vlucht of snel ontspanner gebruikte. En natuurlijk wist ik dat eigenlijk al en regelmatig lukte het me om niet elke dag mijn glas (of 2..) wijn te drinken, maar als ik moe was of triestig of zelfs blij dan wou ik delen met mijn trouwe vriend "Rosé" 😉. Het gevoel won duidelijk van mijn verstand, ik herviel telkens. 
 
Het heeft 3 sessies nodig gehad, want het ging over het gevoel "ik ben niet genoeg",  "ik ben het niet waard", "niemand houdt van mij" en dat was een gevoel dat ik al mijn hele leven had. 
Maar nu kan ik met fierheid zeggen: IK BEN GENOEG
En ik drink nu af en toe een glas maar enkel in compagnie, de stress rond drank is verdwenen, gesmolten als sneeuw voor de zon en ik voel met veel beter,  er is een gewicht van mijn schouders gevallen

Ingrid - 41j - juni 2022

overmatig drinken.JPG
genoeg.JPG
liefde

Money, money, money

55 years

money.JPG

Ook al heb ik geen geldproblemen en ook al wist ik rationeel dat ik bij de gelukkigen hoor, toch voelde dat niet zo. Bij alles was mijn eerste vraag meestal, hoeveel heeft dat gekost. Ik had ook last van jaloezie tov mensen die meer geld hebben en in de files keek ik als  toen "vrijgezel" enkel naar de bestuurder als ze met een "dikke" auto reden. Ik schaamde mij hierover, dit is niet wie ik wou zijn. En ook al wou ik niet zo zijn en doen en wist ik met zekerheid dat een groot deel "overgeërfd" was van mijn papa, toch slaagde ik er niet in om zo niet te zijn en om het los te laten. 

verlost.JPG

Ik hoorde via een vriendin dat ze dankzij Valyu permanente verandering har ervaren en ik besliste om ook de stap te zetten.

En amai wat ben ik nu blij dat ik dat gedaan heb, geld regeert eindelijk niet meer mijn leven, ik voel me bevrijdt.

Eén van de beelden die in mij tijdens de sessie opkwam, was ik die opgesloten was in mijn eigen lichaam, bedolven onder lagen van gedrag die niet van mij waren. Ik heb dit tijdens de sessie mooi allemaal teruggegeven aan zijn wetmatige eigenaar 😉

sturen.JPG

En vanaf dan ging het enkel bergopwaarts, ik luisterde plichtsbewust elke dag naar de opname en het bracht me zo'n rust. Elke keer als ik luisterde voelde ik dat ik meer en meer de controle terugnam van mijn eigen leven. Ik sta voortaan aan 't stuur, er is zo'n gewicht van de mijn schouders afgevallen. Ik kan Valyu enkel maar aanraden, ik zal zeker nog beroep doen op Valérie, ik voelde me begrepen en gehoord.

bottom of page