top of page

Tips

Hier kun workshops & tips (her)bekijken.

TIP 01

Tijd om te onthaasten

Ademen is de basis van alles.  We ademen allemaal onbewust. De sleutel tot geluk is om te leren bewust te ademen om zo tot rust te komen. 

Dit krachtig instrument kan je inzetten om stressvolle situaties te ontmijnen. Om dit te bereiken, is het de bedoeling om eerst te leren ademen in stressloze situaties, in rust dus,  om zo getraind te zijn en het reflex te kweken.

onthaasten.JPG
Knipsel3.JPG

TIP 02

Je brein leert door herhaling

Om iets nieuws aan te leren, dien je te oefenen, oefenen en nog eens oefenen totdat je het doet zonder bij na te denken. Net zoals je hebt leren stappen, fietsen of autorijden. Je doet het nu automatisch, het gaat moeiteloos.
Vandaar dat we je bij #Valyu een opname maken die je na de sessie gedurende 21 dagen beluistert om zo je nieuwe leven te creëren.

TIP 03

Wees je bewust van wat je denkt

Alles begint bij een gedachte en die gedachte veroorzaakt een gevoel. Identificeer wat je denkt. Wat zeg je tegen jezelf? Wat denk je van jezelf? Zou je iemand anders toelaten om dit tegen je beste vriend(in) of kind te zeggen?
Bij Valyu vertrekken we van wat je hindert in het leven. We achterhalen in hypnose welke overtuigingen hierachter schuilen. We brengen wat je onbewust denkt aan de oppervlakte om je dan te laten inzien dat het voor niets meer nodig is om zo te denken. Elke kleine stap telt, en de eerste belangrijke stap is om je bewust te zijn van wat je denkt.

tip3.JPG
coming-soon-banner-with-focus-lights_1017-33739.webp

TIP 04

Coming soon

Coming soon

bottom of page