top of page

Formules en tarieven

discovery call.jpg

Kennismakingsgesprek - gratis en vrijblijvend

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we het over jouw vraag en mijn methode en kijken we of er een match is. Dit is vrijblijvend en volledig gratis, het gesprek duurt 30 min à 1u. We bespreken daar ook hoeveel sessies je het beste neemt. Dit alles is puur advies, jij bepaalt het vervolg.

Basistraject 

Dit omvat een intake-sessie, een Rapid Transformation Therapie hypnose sessie en 3 coachingsessies. De intake & hypnose sessie duren samen in totaal 2 à 3 uur. Daarna maak ik jou een opname die je gedurende minimum 21 dagen  beluistert en gedurende die 21 dagen hebben we een 3-tal coachingssessies  van 30min à 1u om je vorderingen op te volgen en te stimuleren.

KrachtenVanOnderbewuste6.jpg
ui.jpg

Laagje per laagje

Een problematiek bestaat net zoals een ajuin uit verschillende lagen. Je oorspronkelijk doel is bijvoorbeeld om minder alcohol te drinken. Om dit te bereiken dienen we de onderliggende problematiek laagje per laagje te ontrafelen, want het drinken is een gevolg van wat er zich vanbinnen afspeelt. En in bepaalde gevallen, is meer dan 1 sessie nodig, ook al heeft elke sessie op zich al positieve gevolgen.

 

Topformule van 3 sessies

Wil je jezelf volledig bevrijden en en de problematiek volledig doorgronden? Kies dan voor de formule van 3 sessies. Dit geeft ons de tijd om goed te exploreren en om het probleem bij de wortel aan te pakken. Bedenk hoe je levenskwaliteit er op vooruit zou gaan zonder hetgeen je in het leven hindert. Want je bent het waard!

Bevrijden-van-IC-2.jpg
6.jpg

En hoeveel betaal je voor een sessie?

Bij Valyu bepaal je zelf hoeveel je betaalt en je betaalt achteraf.

Waar zit het addertje? Nergens!

Je bepaalt achteraf wat het je waard was en je betaalt volgens je middelen.

bottom of page